1.What is full of holes yet can still hold water ?

Ans: A sponge!2.Pronounced as one letter, and written with three, two letters there are, and two only in me. Im double, Im single, Im black blue and grey, Im read from both ends, And the same either way.

Ans: Eye

3. What eats rocks, levels mountains, rusts metal, pushes the clouds across the sky, and can make a young man old?

Ans: Time

4.Give it food and it will live; give it water and it will die.

Ans: Fire

5.What five letter English word does not change its pronunciation when four letters are taken away?

Ans: Queue

6.As I walked along the path I saw something with four fingers and one thumb, but it was not flesh, fish, bone or fowl.

Ans: Glove

7.What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps, has a bed but never sleeps?

Ans: River

8.There is a thing that nothing is, and yet it has a name. It's sometimes tall and sometimes short, joins our talks and joins our sports, and plays at every game?

Ans: Shadow

9. I am both Mother and Father. I am seldom still yet I never wander. I never birth nor nurse.

Ans: A tree

10. Twelve white ponies, On a red hill, Always moving, but standing still. What are we?

Ans: Teeth

 

 
Make a Free Website with Yola.